Alkmaar heeft er weer een splinternieuw festival bij: Move the City. De pilot-editie ging vrijdag van start in Winkelcentrum de Mare.  In dit jaarlijks terugkerende festival bundelen de culturele instellingen uit de binnenstad de krachten en trekken samen de wijken van Alkmaar in voor een weekend vol theater, workshops, kunst, muziek en ontmoetingen.

Het festival zal elk jaar in een ander deel van Alkmaar neerstrijken om mensen te laten proeven van onder andere circus, korte familievoorstellingen, huiskamertours met muzikale verrassingen, vertellingen, kleine exposities en kinderworkshops.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een korte serie over dit nieuwe festival, de foto's zijn te vinden op de Alkmaar Centraal Facebookpagina. (foto's: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 2544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/