Burgemeester Mascha ten Bruggencate heeft een woning aan de Termijen in Heiloo voor drie maanden gesloten vanwege overtreding van de Opiumwet. De woning bleek in april in gebruik als hennepkwekerij. Ruim drie jaar geleden is in deze woning ook een hennepplantage aangetroffen.

Na een melding van buurtbewoners kwam de politie op 14 april poolshoogte nemen. In de woning werd een hennepplantage aangetroffen met 476 hennepplanten, verdeeld over verschillende ruimten. De woning bleek niet te worden bewoond maar was alleen in gebruik als hennepplantage. Daarna is het huis direct ontruimd, alle hennepplanten zijn ter plekke vernietigd en de apparatuur is in beslag genomen.

Burgemeester Ten Bruggencate verdedigt de strenge aanpak en hoopt dat 'de rust en veiligheid voor de omgeving terugkeert' door de sluiting: "Deze vorm van criminaliteit brengt risico’s met zich mee voor bewoners en omwonenden". De gemeente Heiloo roept inwoners en ondernemers op melding te maken van verdachte situaties. Wie ergens in de buurt een hennepkwekerij of drugslab vermoedt, kan dit doorgeven aan de politie. Anoniem kan het via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Burgemeester Ten Bruggencate wilde eerst de woning voor zes maanden sluiten. De rechtbank stak daar een stokje voor. De vorige overtreding was langer dan drie jaar geleden, en dat was volgens de rechter te lang geleden om een lange sluiting op basis van een herhaaldelijke overtreding te rechtvaardigen. De woning wordt vanaf 12 juli tot en met 12 oktober 2022 gesloten. De woning is verzegeld en voor iedereen verboden te betreden.
Pin It
Bekeken: 2392x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/