De herinrichting van de N243 gaat donderdagavond 28 juli vanaf 19:00 uur een nieuwe fase in. Tot en met december is de weg tussen de Molendijk in Schermerhorn en de Middenweg in Noordbeemster afgesloten voor doorgaand auto- en (brom-) fietsverkeer. Tussen 22 augustus en 2 september is de N243 tussen de Rustenburgerweg en de Molendijk ook dicht.

In opdracht van de provincie voert Boskalis groot onderhoud en aanpassingen uit aan dit deel van de N243, zoals het vernieuwen van het fietspad en de rijbaan, de aansluiting op de bestaande wegen en de plaatsing van rotondes op de kruisingen met de Molendijk en Westdijk. Tijdens de werkzaamheden worden doorgaand autoverkeer omgeleid via de N242 en de N194. Fietsverkeer moet om via de Vrouwenweg, het Westeinde en het Oosteinde. Schermerhorn en de omliggende bedrijven zijn toegankelijk voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten. Bus 129 blijft ook rijden, behalve tijdens de drie volgende (lange) weekenden.

De kruisingen van de N243 met Molendijk en de Westdijk blijven in de richting noord-zuid toegankelijk voor verkeer, op één weekend na.  Voor de Molendijk is dat een weekend halverwege september en voor de Westdijk geldt het weekend van week 40.

De kruising met de Jisperweg in de Beemster is van donderdag 28 juli 19:00 uur tot maandag 1 augustus 06:00 uur volledig dicht.

Voor informatie over het renovatieproject, neem contact op met Leontien Benders, omgevingsmanager van Boskalis via 06-57 43 69 13 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder is er de gratis Boskalis Projecten-app. Voor andere vragen is het servicepunt van de provincie, bereikbaar via 0800-0200600 (gratis) en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op infoN243.nl.
Pin It
Bekeken: 4210x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/