Go Sharing is nog geen week actief in Alkmaar en er moest al een groene deelscooter uit het een sloot worden gevist. Dat blijkt uit een foto op de nieuwe Instagram account 'strooiscooters072'. Een andere scooter werd doodleuk midden op de Molenkade achtergelaten.

GO Sharing plaatste vanaf vorig week dinsdag 125 elektrische scooters en 75 e-bikes in Alkmaar. Zijn er weinig wantoestanden, dan mag de deelvervoerder uitbreiden naar 200 e-scooters en 100 e-bikes. De gemeente laat de proef twee jaar duren en heeft regels opgesteld. Zo mogen de scooters en fietsen niet in parken, op bedrijventerreinen of langs doorgaande wegen staan. Go Sharing is verantwoordelijk voor de handhaving. De regels zijn geen overbodige luxe, elders in het land staan ze dikwijls staan ze in de weg, zo nu en dan worden ze vernield en soms worden ze in het de sloot gekieperd. Dat laatste is dus inmiddels in Alkmaar ook gebeurd.

Er zijn inmiddels zo'n acht 'strooiscooters' accounts op Instagram waarop mensen foto's kunnen plaatsen van Go-scooteroverlast. Overlast moet in principe gemeld worden via go-sharing.nl, maar Instagram meldingen geven ook Alkmaarders inzicht in hoeveel problemen gebruikers van de groene scooters veroorzaken.
Pin It
Bekeken: 7781x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/