Maandag heeft een vrachtwagenchauffeur op de N242 in Alkmaar een stilgevallen auto geramd. Uit onderzoek is gebleken dat de chauffeur vlak voor het ongeval heel druk was met zijn telefoon, meldt de politie. Daarvoor heeft hij een proces-verbaal ontvangen. De verkeersofficier zal de straf bepalen.

Twee automobilisten die langs de plaats van het ongeval reden kunnen ook rekenen op een straf, omdat zij de ongevalssituatie met hun mobieltje hadden gefilmd.

Maandag viel een auto stil op de rechter  rijstrook van de N242, ter hoogte van de McDonald's. De inzittenden stapten uit en gingen achter de vangrails staan. Maar goed ook, want kort daarna ramde een vrachtwagenchauffeur de stilgevallen auto. De chauffeur week nog uit, maar het was al te laat. Zelf kwam hij tientallen meters verderop tot stilstand tegen de vangrail. Iedereen kwam met de schrik vrij.  (foto: Twitter @WIS_Albert)
Pin It
Bekeken: 4921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/