Je bent het visitekaartje van de bibliotheek en ondersteunt bibliotheekmedewerkers bij uiteenlopende activiteiten. Bibliotheek Kennemerwaard is voor de vestigingen Alkmaar Centrum en De Mare op zoek naar mensen die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen.

Regelmatig worden lezingen, voorstellingen, workshops en andere activiteiten voor volwassenen en kinderen georganiseerd. Als vrijwilliger help je onder meer bij het klaarzetten van tafels en stoelen en de koffie en thee. Ook ontvang je de bezoekers en help je na de activiteit weer om alles op te ruimen.

De vrijwilligers van de bibliotheek komen in aanraking met kwetsbare groepen, daarom wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor meer informatie of aanmelden is vrijwilligerscoördinator Nathanya Dekker- Zwart bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/