Met het mooie weer afgelopen weekend hebben politie en handhaving van Alkmaar uitgebreid gesurveilleerd op het water. Bij elkaar zijn negentien bekeuringen uitgeschreven aan mensen die zich bewust of onbewust niet aan de regels hielden. Ook is een boot aangemeerd bij de Eilandswal in beslag genomen, omdat deze vermoedelijk gestolen was. Hier word verder onderzoek naar gedaan.

De bekeuringen zijn met name uitgeschreven voor te hard varen, varen zonder rijbewijs, geluidsoverlast, overtreding van het muziekverbod en het niet gebrek aan een registratieteken op een snelle motorboot. Ook is geschreven voor springen en zwemmen bij een brug.

"Ondanks de vele verbalen en de drukte op het water, waren er ook genoeg mensen die zich wel aan de regels hielden en het vooral heel gezellig hebben gehouden", aldus Handhaving Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/