De digitaal wijkagent van Alkmaar blikt op Instagram terug op een drukke week. Hij en zijn collega's te maken kregen met meldingen van onder andere vernielingen, mishandelingen, overlast, diefstallen en een bewoner waar bezorgde mensen geen contact meer mee hadden gehad. Voor hem het meest memorabel was echter het 2-jarige meisje dat 's avonds in haar pyjama alleen over straat liep met haar knuffels.

Tijdens een avonddienst zagen de digitaal wijkagent en zijn nooddienst-partner rond 21:30 uur een peutermeisje helemaal alleen op straat lopen. In haar pyjama en met haar knuffels. "Tussen de tranen door vertelde ze wat haar naam was (naam klopte niet helemaal). Deze info deelden wij met de meldkamer en het RTIC - collega's die tijdens meldingen alle informatie uitpluizen in de systemen. Ondertussen had ik de kleine avonturier bij mij in de auto gezet. Daar kreeg ze steeds meer babbels en gaf aan dat ze dorst had en wel wat thee wilde. Dat kon ik natuurlijk niet weigeren."

"Maar net voor we een kop thee konden drinken werd ik gebeld door de toppers van het RTIC", vervolgt de wijkagent. "Zij hadden de mogelijke identiteit en adres van het meisje achterhaald. En dit bleek gelukkig te kloppen. Daar troffen wij een zeer opgeluchte familie aan. De kleine avonturier was wakker geworden en stilletjes naar beneden gegaan. Toen bleek dat de voordeur per ongeluk niet op slot zat, ging ze samen met haar knuffels aan de wandel. Ze was meerdere wegen overgestoken. Gelukkig is dit allemaal goed afgelopen en is de kleine meid weer veilig thuis."

Gezien de foto heeft het kleine meisje er een nieuwe knuffel bij gekregen. (foto: digitaal_wijkagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 3619x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/