De bouw van een Integraal Kindcentrum in de Alkmaarse wijk Vroonermeer is weer een stap dichterbij gekomen. De openbare aanbesteding van het 'Scholen Onder Eén Dak' (SOED) bouwproject aan de Damakker is afgerond en de keuze is gevallen op De Geus Bouw uit Broek op Langendijk en installatiebedrijf Klaver Giant Groep uit Obdam.

“Ik verheug me op het eerstvolgende feestelijke moment, om na de zomervakantie de eerste paal te kunnen slaan", aldus onderwijswethouder Ad Jongenelen. De bouw van de SOED duurt naar verwachting een jaar.

Huub Frencken van Frencken School Architecten uit Maastricht is de ontwerper van het schoolgebouw, dat onderdak zal gaan bieden aan de katholieke Lispeltuut (SaKS), de openbare Vroonermeerschool (Ronduit) en de kinderopvang Kinderkroon (SKOA). Bij het ontwerp zit een gymzaal inbegrepen die zal worden geëxploiteerd door Alkmaar Sport.

De voorbereidende fase van het bouwproject is minstens een jaar langer geworden dan gepland door met name de stijgende bouwkosten. Het ontwerp en de capaciteit van het gebouw werden vorig jaar enigszins aangepast om meerkosten te besparen, maar de prijsstijgingen gaan door. Op 7 juli besloot de gemeenteraad om alsnog geld bij te leggen.
Pin It
Bekeken: 3257x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/