De politie zoekt een vrouw die donderdag 17 maart een 75-jarige inwoner van Schoorl heeft opgelicht. Ze belde hem en deed zich voor als bankmedewerkster. Ze maakte een afspraak en wist de man zo ver te krijgen dat hij zijn bankpas en telefoon afgaf. In de namiddag zijn duizenden euro's afgeschreven bij betaalautomaten en winkels in Amsterdam. De telefoon is ook nog steeds zoek.

De politie heeft beelden van de vrouw terwijl ze de bankpas ophaalde. Zij is het ook die in Amsterdam afschrijvingen deed. Ze is tussen de 20 en 30 jaar oud en heeft een normaal postuur, licht getinte huid en donker halflang haar dat ze warrig of in een knot droeg. Verder had ze lichtkleurige lange nepnagels, een goudkleurige ring aan de rechter middelvinger en droeg ze een zwart mondkapje. Ze droeg een bruine legging, donkere hoodie, zwart kort leren jasje met epauletten en zwarte schoenen/sneakers.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 of een tipformulier. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/