De nieuwbouw van Revalidatiecentrum Magentazorg aan de Jupiterlaan in Oudorp is opgeleverd. Woensdag hebben bestuur en directie van de zorginstelling de sleutel van het nieuwe pand gekregen.

De afgelopen anderhalf jaar is hard gewerkt om het nieuwe Revalidatiecentrum Magentazorg te realiseren. Het energie neutrale pand biedt ruimte aan 82 eenpersoonskamers waar met name oudere cliënten uit de regio tijdelijk verblijven en revalideren. Ook gaan op de nieuwe locatie dagbesteding en eerstelijnsbehandeling aangeboden worden.

Komende maanden wordt het gebouw verder ingericht met onder meer automatisering en verschillende E-health toepassingen, waaronder smart televisies en virtueel fietsen. Naar verwachting zal het revalidatiecentrum op 8 november gebruiksklaar zijn.
Pin It
Bekeken: 4197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/