Zaterdag 13 augustus wordt in het Alkmaarse Natuurpark Egmonderhout een zoektocht naar vleermuizen georganiseerd door het Instituut voor Natuureducatie. De gidsen en vleermuiskenners van het IVN vertellen over deze nachtdieren en hopen ze met de deelnemers te spotten.

Vleermuizen zijn de enige echt vliegende zoogdieren. Ze leiden een verborgen leven in het donker, maar wie 's avonds oplet kan ze al zien vliegen, op jacht naar insecten.

De speurtocht duurt van 21:30 tot 23:00 uur en begint bij de ingang van het park aan het Honkpad, bij de sportvelden. Hooguit 20 wandelaars kunnen deelnemen. Opgeven is nodig en kan via 06-45744777 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis, maar een bijdrage wordt gewaardeerd. De wandeling wordt afgelast als de weersomstandigheden ongunstig zijn voor vleermuizen om uit te vliegen. Meer info op ivn.nl. (foto: Pixabay / Jose Miguel GuardeΓ±o)
Pin It
Bekeken: 1815x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/