Op zaterdag 7 januari 2023 gaat het na een gedwongen pauze vanwege Corona toch weer gebeuren: de MTB strandrace Egmond-Pier-Egmond. Zo'n 4.000 fietsfanaten zullen de afstand van 19 kilometer over het Noordzeestrand van Egmond aan Zee naar de Pier in Velsen-Noord twee keer afleggen. De start is in Egmond aan Zee en bij de pier wordt gedraaid en wordt dezelfde afstand nog een keer afgelegd om vervolgens ook te finishen in Egmond. Inschrijven is mogelijk vanaf 15 augustus.

Het spectaculaire fietsevenement heeft voor de komende drie jaar bovendien een nieuwe titelsponsor. GP Groot is een driejarige overeenkomst als titelsponsor aangegaan met organisator Le Champion. "We hebben beide duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dus dit is een mooie match. Door GP Groot kan het evenement nog verder groeien", zo laat René Wit van Le Champion weten.

Ook Wim Horeman van GP Groot is enthousiast en niet onbekend met het evenement: "Sport en beweging zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. We stimuleren dit actief onder onze medewerkers, ook door de jarenlange deelname van onze businessteams aan de Egmond-Pier-Egmond.
Pin It