Komende donderdag speelt AZ de returnwedstrijd tegen het Schotse Dundee United. Dat betekent dat er steeds meer bezoekende Schotten in de Alkmaarse straten zullen verschijnen. De gemeente laat desgevraagd weten geen problemen te verwachten en dat de gebruikelijke maatregelen gelden.

Dus wordt van de horeca op het Waagplein en de Platte Stenenbrug verwacht dat er donderdag vanaf 16:00 uur een beveiliger voor de deur staat en mogen de horecabezoekers er op rekenenen dat het bestelde biertje vanaf 12:00 uur in een plastic beker wordt geserveerd in plaat van een 'echt' glas. De wedstrijd start om 21:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2642x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/