Oberon Theaterproducties houdt zaterdag 27 augustus audities voor het nieuwe seizoen. De theatergroep zoekt musicalperformers tussen de veertien en eenentwintig jaar.

Traditiegetrouw kunnen geïnteresseerden voor de start van elk seizoen auditeren bij de Alkmaarse theatergroep. Dit jaar worden er onder meer mensen gezocht voor de musical 'Een Revue voor U: Encore'.

Per auditie wordt gelet op verschillende vaardigheden, zoals spel, zang en danskwaliteiten, maar het belangrijkste is je inzet en enthousiasme. Een auditie kost tien euro. Aanmelden kan tot en met 24 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1666x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/