Voor sommige mensen is niks zo belangrijk als het kiezen van de juiste oorbellen. Deze sieraden zitten namelijk vlak naast je gezicht en kunnen zo echt iets toevoegen aan je uitstraling. Dat komt onder andere doordat ze de aandacht trekken naar je ogen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om bezig te zijn met sieraden en de laatste trends op dit gebied. Wie de afgelopen tijd goed om zich heen heeft gekeken, kan het namelijk niet ontgaan zijn dat het dragen van oorbellen helemaal terug van weggeweest is. Lees dus snel verder voor de laatste oorbellen trends van 2022!

Een feestje voor je oren
De trend die wat ons betreft met een voorsprong op nummer een staat, is de ear party. Een ear party is een echt feestje voor je oren, waar je verschillende oorbellen met elkaar combineert. Het leuke aan deze trend is, is dat het helemaal aan jou is welke oorbellen je hiervoor gebruikt. Je kan kiezen voor het dragen van meerdere grote oorbellen, of juist voor een minimalistische look met kleine ringetjes met of zonder bedels. Meer over deze oorbellen lees je hieronder.

Alles behalve rond
Een opmerkelijke trend waar we het over moeten hebben is de nieuwe variatie op de hoepel oorbellen. Waar we vroeger namelijk allemaal ronde oorbellen droegen, is de hoepel nu helemaal terug in een aantal verschillende variaties. Het komt er namelijk op neer dat de meeste grotere oorbellen nu alles behalve rond zijn. Zo zijn er vierkante of langwerpige varianten beschikbaar die meer weg hebben van schakels. Ook langwerpige, ovale oorbellen mogen er in 2022 zijn.

Oorbellen met allerlei hangers
Grotere oorbellen kun je in een ear party prima combineren met kleinere oorbellen met hangers. Ook kun je kiezen voor een look met alleen oorbellen die hangers hebben. Zo kun je kiezen voor kleine oorbellen die allerlei soorten bedeltjes hebben; van bijen tot steentjes tot initialen, we hebben het allemaal voorbij zien komen!

Gepersonaliseerde oorbellen
Met al die oorbellen met verschillende hangers, is er één trend die het snel aan populariteit wint. Dat zijn namelijk gepersonaliseerde oorbellen, die allerlei varianten kunnen aannemen. We hebben het al even gehad over oorbellen met initialen. Daarnaast kun je ook oorbellen met hangers kiezen van je sterrenbeeld, hobby's of een andere bedel die veel voor je betekent. Zo kun je deze trend helemaal naar je eigen hand zetten.

Oorbellen met gekleurde steentjes
De laatste trend die we hier zullen bespreken, heeft alles te maken met het toevoegen van kleur aan je gouden of zilveren oorbellen. Nu we in de zomer lekker van het weer en vakanties kunnen genieten, nemen gekleurde sieraden een steeds grotere plek in. Dit zien we ook terug als we naar oorbellen kijken, waar oorbellen met allerlei gekleurde steentjes als hanger steeds populairder worden. Van grote oorbellen tot kleine hangers, er is dus keuze genoeg voor je eigen earparty. Nu kan je lekker mixen en matchen, en je eigen set van oorbellen samenstellen!
Pin It
Bekeken: 1056x