Ook dit seizoen kunnen 50-plussers uit regio Alkmaar gratis kennismaken met OldStars Walking Rugby bij Alkmaarse Rugby U.F.C. De trainingen staan onder leiding van gediplomeerd trainer Patrick Komen en zijn toegankelijk zowel voor oud-rugbyers bij wie het allemaal wat minder soepel gaat, als dames en heren met weinig of geen ervaring. “Je stopt niet met bewegen omdat je oud wordt... Je wordt ‘oud’ omdat je niet meer beweegt.”

OldStars walking rugby is een initiatief van het Ouderenfonds en Alkmaar Sport is partner. In deze versie van rugby wordt op een kleiner veld gewandeld en is er geen fysiek contact. De bal mag afgepakt worden, met twee handen worden gedragen en alle kanten op worden gegooid (dus niet alleen opzij of naar achteren), maar mag niet uit de handen worden geslagen. Op deze manier is de sport toegankelijk voor iedereen.

Wandelrugby is een mooie manier om op wat hogere leeftijd te werken aan  conditie, kracht, coördinatie, aanpassingsvermogen. Naast rugby worden diverse beweegvormen aangeboden en er is tijd voor sociale contacten met een kopje koffie.

De trainingen zijn op donderdagen van 19:30 tot 21:00 uur. Meer info via alkmaarserugby.nl. Voor een proeftraining of aanvullende informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/