Team Victrix in Alkmaar organiseert ieder jaar het grootste Strongman evenement van de regio. De Victrix Strong(wo)man & Kids Games op zondag 28 augustus zijn niet alleen voor supersterke mannen en vrouwen. Van jeugd tot 'master', voor iedereen is een leuke klasse met verschillende krachtmetingen. Inschrijven is nog mogelijk. Wie alleen wil komen kijken is ook van harte welkom. Naast de Games is er nog meer te doen en achteraf is er een barbecue.

Alcmaria Victrix daagt jong en oud uit om mee te doen aan de Strongman Games. De jongste deelnemer is pas 4 jaar oud en de oudste is 72 jaar oud, dus leeftijd is nauwelijks een beperking. Er wordt gestreden in de categorieΓ«n fun, regulier, advanced en pro. Ook is er een kindergroep. Kinderen doen een zandzaksprint met steeds zwaardere zandzakken, bandflippen en 'farmer carry, oftewel met twee lastige gewichten zo ver mogelijk lopen. De oudere deelnemers doen ook dumbbell clean & jerk en het duwen & trekken van een zware slee. Per categorie verschillen de gewichten / formaten.

Voor extra vermaak zijn er een springkussen en een meet & greet met de nummer twee van de Sterkste Man van Nederland 2022. De 23-jarige George Sulaiman is met records van 400 kg met deadliften en 360 kg met back squat een aanstormend talent en wil in de voetsporen treden van zijn vader Simon, die de titel in 2009 won.

De Victrix Strong(wo)man & Kids Games vinden plaats van 12:00 tot 16:00 uur. De aansluitende barbecue (drie stuks vlees, salade/brood/saus en een drankje) kost 17,50 voor volwassenen en 12,50 euro voor jeugd. Aanmelden en meer info op teamvictrix.nl/events/. Neem ook een kijkje op Facebook en voor de editie van 2021 op YouTube.
Pin It
Bekeken: 2588x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/