De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Nicole Verouden, Nicole groeide op in een warm, bourgondisch Limburgs gezin. Toen ze op 5-jarige leeftijd liedjes op de radio probeerde mee te zingen, werd duidelijk wat haar passie was. Zang!! Zij studeerde Cum Laude af aan het Conservatorium van Haarlem.
In 2012 opende zij, samen met Tim Bakker, de Popschool your song in Sint-Pancras. Zonder subsidies en op eigen kracht werd dit concept een groot succes.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 2779x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/