Alkmaar Culinair Plaza is van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september weer terug in de Alkmaarderhout. Net als voorheen kunnen liefhebbers weer genieten van lekker eten en drinken, en is er weer volop entertainment. Nieuw is dat het evenement niet meer met muntjes of contant geld werkt. Alles gaat met de pinpas of een betaalapp op de smartphone.

Traditioneel geeft Stichting Alkmaar Culinair Plaza een deel van de opbrengst aan dit jaar als goede doelen. Dat zijn Racerunning Heiloo / AV Trias, Nederland Wandelt voor Usher, Stichting Puur voor Kids, Stichting Taart voor Kids, Stichting Maria Magdalena en Stichting Vrienden van de Vijfhoek. Nieuw is dat dat vertegenwoordigers tijdens Culinair Plaza uitleg geven over wat zij met de donaties zullen doen.  Racerunning Heiloo en AV Trias lieten al weten dat ze een 'frame runner' willen aanschaffen, een loopfiets met drie wielen waarmee mensen met een beperking kunnen joggen of rennen.

Het zwaartepunt van het entertainment programma ligt op de zaterdag. Naast bekende horeca zijn er straks ook een aantal nieuwe aanwezig. Meer info en tickets op alkmaarculinairplaza.nl. (foto: Ed van de Pol)
Pin It
Bekeken: 1820x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/