De provincie gaat vanaf maandag 5 september het asfalt van de N512 tussen Alkmaar en de Egmonden vervangen. De werkzaamheden vinden telkens plaats van 20:00 tot 06:00 uur en in de laatste nacht tot 05:00 uur.

Van 5 tot 7 september wordt gewerkt aan het gedeelte Hoeverweg en daarna van 7 tot 10 september aan de Randweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg in beide richting afgesloten, overdag geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u.

Het werk aan de Hoeverweg vindt plaats van de Heilooër Zeeweg tot aan Camping de Tuintjes, inclusief de rotonde en het (brom)fietspad bij de Kalkovenseweg. Autoverkeer en (brom)fietsers worden omgeleid via de Heilooër Zeeweg en de Herenweg. De Randweg is daarna 's nachts afgesloten tussen de kruisingen met de Herenweg. Verkeer wordt omgeleid via de Herenweg, het fietspad blijft wel beschikbaar.

De provincie gaat belijning van biologisch materiaal gebruiken dat bij nat weer en in het donker beter zichtbaar is. Voor de zijlijnen wordt ‘longdot-wegmarkering’ toegepast. Deze 'lange stippen' leveren veel besparing van materiaal op, terwijl het voor de automobilist nauwelijks opvalt dat er geen lijnen liggen.

Vragen kunnen worden gericht aan het servicepunt van de provincie via 0800-0200600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg werkzaamheden op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2251x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/