Go Sharing is tevreden over de exploitatie van elektrische scooters in Alkmaar, maar ze worden nog vaak op plekken achtergelaten waar dat niet hoort. Onlangs is er weer een in het water gedumpt, deze keer langs de Wilhelminalaan. Het is inmiddels de vierde scooter-te-water sinds 12 juli. Ook is recent een kaal getrokken scooter in een kuil bij werkzaamheden gevonden en zou ergens in de stad een Go Sharing scooter zijn uitgebrand.

Anderhalve week geleden liet Go Sharing weten dat de eerste maand succesvol was, ondanks 166 klachten en drie 'waterscooters'. De verhuurder:  "Dat ging om hinderlijk parkeren, maar daarbij zitten ook vragen over het systeem en de werkwijze van de aanbieder". De pilot met de deelscooters wordt ieder kwartaal samen door de gemeente en Go Sharing geëvalueerd.

De verhuurder verwacht dat handhaving en straffen het aantal incidenten flink zal verlagen, maar dat lijkt vooralsnog niet het geval.  (foto: Strooiscooters072)
Pin It
Bekeken: 2397x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/