De voorbereidingen voor Elrow Town waren in Recreatiegebied Geestmerambacht in volle gang, maar pas donderdagmiddag werd duidelijk dat het evenement ook echt door mag gaan. Gemeente Dijk en Waard en de politie gingen lange tijd niet akkoord met de plannen, maar de organisatie heeft voor het feest op zaterdag alles toch nog op orde gekregen.

Dit weekend zijn de F1 Grand Prix in Zandvoort, twee concerten in het Arenagebied en de voetbalwedstrijd Ajax - SC Cambuur. Bij elkaar trekken deze evenementen honderdduizenden bezoekers aan en dat zorgt voor grote druk op de politie en het openbaar vervoer.

De organisatie hield veel te lang vast aan maximaal 35.000 bezoekers, meldt mediapartner NH Nieuws. "In mei is met de organisatie besproken dat het niet in de verwachting lag dat de gemeente akkoord kon gaan met het aantal van 35.000 bezoekers en het aantal naar 25.000 zou moeten", aldus het college van B&W. In juli werd die grens officieel vastgesteld door de politie. Pas anderhalve week geleden schrapte de organisatie de Final Release tickets. Gedupeerde kaarthouders kunnen hun geld terugkrijgen.

De organisatie heeft twee treinen van Amsterdam Centraal  naar Alkmaar Centraal gereserveerd en zet pendelbussen in naar en van het festivalterrein. Trein- en pendeltickets zijn verkrijgbaar via de website. Met reguliere treinen reizen kan ook, maar de NS spoort aan om de speciale treinen te gebruiken. Daarnaast heeft de organisatie de beveiliging verbeterd zodat deze aan de eisen voldoet.

Volgens de gemeente zijn de last-minute handelingen niet zoals het er normaal aan toe gaat. De organisatie van Elrow Town heeft nog niet gereageerd op de vraag van NH Nieuws waarom kopers van Final Release kaarten pas halverwege augustus werden ingelicht.
Pin It
Bekeken: 5851x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/