Zondag 18 september organiseert de Alkmaarse sportstudio Fitwow een Hot Latin en Zumba Party. De pas twee maanden oude sportstudio aan de Helderseweg heeft de internationale zumbadanser en reggaeton koning William Flores gestrikt voor een masterclass tijdens de Zumba Party.

De Peruaanse Zweed William Flores heeft op Youtube 153.000 volgers en inspireert vele mensen met zijn dansjes en moves. Hij wordt tijdens zijn workshop bijgestaan door Zumba instructeurs Sandra de Wit, Rozemarijn van Lieshout en Wendy Dance. Ervaring is niet nodig, maar een beetje gevoel voor dans en ritme is wel meegenomen. Er wordt zumbakleding verkocht en er is gratis drinken.

Kaarten kosten 30 euro en leden krijgen 3,50 euro korting. Er is plek voor 50 bezoekers. Meer info over de Zumba Party en het aanbod van de (dans-) sportstudio is te vinden op fitwow.nl.
Pin It
Bekeken: 2447x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/