Marise en Maarten Kraak hebben het allereerste geboortecadeau van de gemeente Alkmaar ontvangen uit handen van burgemeester Anja Schouten. Op 25 augustus konden ze dochtertje Fien Elisabeth verwelkomen. Het cadeau bestaat uit een rompertje, slabbetje en een kaart. Op de kaart staan een felicitatie van de burgemeester, twee Alkmaarse kaasdragertjes en een gedicht van Maria Barnas, de stadsdichter van Alkmaar. Speciaal voor het eerste exemplaar droeg Barnas een gedicht voor aan het jonge gezin.

Alkmaarse ouders ontvangen het nieuwe geboortecadeau als zij aangifte doen van de geboorte van hun kind bij het Stadskantoor. Per jaar gebeurt dat gemiddeld 1.100 keer. Ouders van kinderen die tussen 25 augustus en 2 september zijn geboren ontvangen het cadeau per post.
Pin It
Bekeken: 2814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/