Na de coronapauze werden in Sint Pancras eindelijk weer tuinconcerten gehouden. Muziekliefhebbers konden zondag wandelend of fietsend langs tuinen met gratis optredens in allerlei genres. Overal boden de bewoners drankjes aan en hier en daar was er zelfs gebak of iets anders lekkers. "De ontvangst hier in Sint Pancras is gewoon prima. Het is echt fantastisch", zei een van de artiesten enthousiast.

"De tuinconcerten zijn begonnen in 2010, dus we bestaan al 12 jaar", vertelt Anneke van Doorn van Tuinconcerten Sint Pancras. "De animo is echt wel heel groot. Er zijn veel bandjes die mee willen doen, want het is gewoon een heel leuk gebeuren en dat weet men onderhand". Er waren dit jaar veertien tuinen met optredens, te herkennen aan een gele vlag met rode noot. De artiesten verzorgden vier keer een optreden van hooguit een uur.

De organisatie nodigt vooral artiesten uit die een band hebben met het dorp. Singer-songwriters, bands, koren maar bijvoorbeeld ook cabaretiers. Dit jaar stonden onder andere Kubus & de Kingpins, TROFF en de nog jonge band FAEM op het programma. Ook troubadour Bert van Baar was van de partij. "Sint Pancras is de plek waar ik ben geboren en getogen, dus als er dan een gelegenheid is om daar muziek te maken dan doe ik dat natuurlijk."
Pin It
Bekeken: 2320x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/