De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Patricia Bouwhuis-Ooyevaar, Voor degenen die haar nog niet zo goed kennen, ze is een beetje een eenling. Iemand die een groot deel van haar leven onder een platte steen heeft geleefd en die daar de afgelopen twee jaar, beetje bij beetje onder uit kruipt. Het verschijnen van haar boeken, de betovering van de toren en euphorbia heeft haar inmiddels een paar stevige, stoute schoenen opgeleverd, waarmee ze af en toe een uitstapje maakt.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 3063x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/