Na de stakingsgolf van vorige week gaat de NS opnieuw staken. Noord-Holland en Zuid-Holland zijn vrijdag aan de beurt. Dan rijden er geen treinen om een nieuwe cao voor de medewerkers af te dwingen.

De stakingsgolf van eind augustus wist Nederland flink te ontregelen, maar een nieuwe cao kwam er niet. Voor de vakbonden FNV, CNV en VVMC reden genoeg om opnieuw een stakingsgolf aan te kondigen. Hoewel de regio's West en Noordwest de staking aankomende vrijdag al kunnen verwachten, zijn Oost, Zuid en Noord pas dinsdag 13 september aan de beurt. Op donderdag 15 september wordt er in de regio Midden gestaakt.

De FNV meldt dat er landelijke stakingen zullen volgen als er na de voorgenomen stakingsgolf nog steeds geen nieuwe cao ligt.
Pin It
Bekeken: 3834x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/