Vastesteen Project Ontwikkeling, Ter Steege en gemeente Alkmaar hebben getekend voor de ontwikkeling van De Staalmeester in Oudorp. Aan de noordzijde van de Schermerweg zal een groen woonwerkgebied met rond 300 woningen en commerciële voorzieningen worden gebouwd.

De variëteit aan woningen is bestemt voor de verkoop en verhuur, zowel in de sociale als vrije sector. Het geheel komt in een groen gebied dat aansluit op de Schermerweg en de Edisonweg, ook voor langzaam verkeer. Onder de deels openbare tuin komt een parkeergarage met fietsenstalling.

De overeenkomst markeert de volgende stap in de herontwikkeling van het Oudorper stadsdeel tot een 'stoere havenstad'. "Voor het eerst hebben we nu afspraken vastgelegd voor de herontwikkeling van dit perceel. Daarmee kan de ontwikkeling van dit deelgebied van Alkmaars Kanaal starten", laat wethouder Gijsbert van Iterson Scholten tevreden weten.

Meer informatie op destaalmeester-alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3500x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/