Zaterdagavond ging om 19:50 het brandalarm af bij een bedrijf aan de Vossenkoog in Alkmaar. Toen de brandweer ter plaatse kwam hing er een geur die inderdaad verraadde dat er iets aan de hand was. De melding werd opgeschaald en meer brandweerwagens en -mensen kwamen ter plaatse.

Toch werd pas na enig zoeken werd de brandhaard in het pand gevonden. Volgens de brandweer had de sprinklerinstallatie zijn werk uitstekend gedaan en was het brandje eigenlijk al zo goed als uit en hoefde er alleen nog maar nageblust en geventileerd te worden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Het incident werd nog opgeschaald tot 'middelbrand' om een hoogwerker ter plaatse te krijgen. Zowel de brandweer uit Heerhugowaard als uit Stompetoren assisteerden de brandweer uit Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 5528x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/