Floor Schermerhorn had zondag een bijzondere vrijwilliger: burgemeester van Alkmaar Anja Schouten hielp met het pannenkoeken bakken. In Schermerhorn vindt het traditionele nazomerspektakel Floor plaats. Naast de markt, de kinderkermis en verschillende muziekoptredens is er, zoals dat hoort bij Floor,  ook weer een pannenkoekenkraam.

Zingend en dansend bakken de vrijwilligers de pannenkoeken die gretig aftrek vinden bij de bezoekers. Burgemeester Anja Schouten kreeg eerst een rondleiding en, ging onder meer met  bewoners in gesprek en bekeek oude foto's van het dorp.

Daarna bond ze lachend een schort voor . "Ik bak graag pannenkoeken", liet ze de pannenkoekenbakkersvoorvrouw weten. En dat bleek, want ze gooide de pannenkoeken als een volleerd pannenkoekenbakker in de lucht om ze om te draaien en bleef maar bakken. Dat overigens vooral tot groot genoegen en vermaak van de jeugdige bezoekers van Floor Schermerhorn. (foto's: Mireille Sampimon)
Pin It
Bekeken: 2331x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/