De Reddingsbrigade Egmond was zondag voor het laatst dit jaar geopend. Ondanks dat het weer de komende dagen nog best goed is, wordt op het strand geen toezicht meer gehouden. Wel blijft de alarmploeg paraat staan voor incidenten.

De reddingsbrigade was intussen alvast van start gegaan met het zwembadseizoen. Donderdag vond de feestelijke aftrap af met de 'Jonge Redders' in het zwembad van het fonkelnieuwe Sportcomplex De Beeck. Via de opleiding Jonge Redders leert vanaf 10 jaar oud op een uitdagende en speelse manier hoe zij zichzelf en anderen kunnen redden, onder andere met gebruik van reddingsmaterialen, hoe zij met de risico’s van water kunnen omgaan en hoe EHBO te verlenen. Wie de cursus succesvol afrondt verdient een diploma met medaille of een pin. Voor de wat oudere jeugd en volwassenen zijn er de opleidingen Junior Lifeguard en Lifesaver 2 en 3. Niveau 3 draait vooral om leiding geven.

De opleidingen duren tot eind april. Meer informatie op reddingsbrigade.info. (foto: Reddingsbrigade Egmond)
Pin It
Bekeken: 1883x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/