Volgende week organiseert Sport Vitaal de Alkmaarse Vitaliteitsweek voor 50-plussers met op dinsdag 20 september een wandeltocht en op 23 september een fietstocht.

De wandeling wordt gehouden onder begeleiding van de wandelbegeleiders van Klaar Mee - Loop Mee. De route is ongeveer 5 km lang. De start is om 19:00 uur vanaf wijkcentrum de Alkenhorst, de inloop begint om 18:45 uur.

De Najaarsfietstocht op 23 september kan zowel op de e-bike als gewone fiets afgelegd worden, waarbij een totale afstand van zo'n 35 kilometer gefietst wordt. Onderweg wordt gestopt voor een kopje koffie en iets lekkers. De fietstocht start tussen 09:30 en 10:00 uur vanaf Sportcomplex Oosterhout.

In verband met de Vitaliteitsweek is deelname aan de tochten gratis. Deelnemers kunnen zich aanmelden via alkmaaractief.nl, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06–28510517.
Pin It
Bekeken: 1831x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/