Magic Circus is bezig met een landelijke tour en is aangekomen bij de volgende halte: Alkmaar. En dat betekent dat er maandagochtend flink werd aangepoot in de Rekerhout. Want daar moet vóór woensdag de grote circustent klaar zijn om het publiek in te kunnen ontvangen.

Het Magic Circus en directeur Maurice Veldkamp zijn niet onbekend met de kaasstad: “Vorig jaar was een groot succes in Alkmaar, het is een gezellig publiek dat goed mee doet. ” Veldkamp was voorheen beroepsjournalist maar voelt zich tegenwoordig helemaal thuis in de circuswereld. Bij 'zijn' Circus kennen ze geen losse acts, maar wordt er doorlopend samengewerkt en lopen de acts als het ware in elkaar over.

Acrobate Pascalle Poelma treed al sinds haar zesde op bij het Magic Circus en houdt van het teamgevoel en kan nauwelijks wachten tot ze haar 'kunsten op hoogte' weer aan het publiek mag tonen: “Je zorgt echt met z'n allen dat de show stáát, maar iedereen doet dat toch op zijn eigen manier, dat vind ik echt gaaf.”

Eén van de grote acts is de hoogste éénwieler van Europa. Maar ook voor dat de shows begonnen zijn trekt het circus al veel aandacht door het opzetten van de opvallende circustent. “Ik vind het een mooie tent en een mooie locatie zo op het veldje” vertelt een voorbijganger. Die lijken sowieso enthousiast over de komst van het circus en maken graag even een babbeltje met de circus directeur.
Pin It
Bekeken: 2611x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/