De extra crisisnoodopvang in Noord-Holland Noord worden ingericht in Petten. Dat maakte de Veiligheidsregio dinsdag bekend. De 225 extra opvangplekken die het kabinet verlangt komen op het voormalige terrein van het Hoogheemraadschap. VRNHN-voorzitter Anja Schouten en de Schagense burgemeester Marjan van Kampen zijn overeengekomen om hier van half oktober tot in ieder geval 31 december opvang van asielzoekers te verzorgen.

“Veiligheidsregio Noord-Holland Noord biedt sinds juli op verzoek van het Rijk crisisnoodopvang aan 225 mensen", legt directeur Krishna Taneja uit. "Vervolgens heeft het Rijk op 26 augustus alle veiligheidsregio’s gevraagd om nog 225 extra crisisnoodopvangplekken per regio te realiseren. We zijn blij dat de gemeente Schagen ons ruimte biedt met deze extra tijdelijke locatie."

"We zijn inmiddels ervaren in het organiseren van crisisnoodopvang en hebben er vertrouwen in dat dit ook in Petten goed gaat lukken", vervolgt Taneja. "De locatie wordt vanaf 1 oktober winterhard en windvast opgebouwd. In ’t Zand in de gemeente Schagen werden eerder al 50 asielzoekers opgevangen. Daarmee komt het maximaal aantal asielzoekers in gemeente Schagen op 275 mensen."

Burgemeester Marjan van Kampen: “Deze onmenselijke situatie in Ter Apel moeten we met z’n allen oplossen in Nederland. Wij hebben een goede ervaringen met de opvanglocatie in ’t Zand. Daarom heb ik besloten om deze locatie in Petten beschikbaar te stellen voor crisisnoodopvang". Vorige week moesten opnieuw tientallen asielzoekers buiten slapen.

De andere 175 opvangplekken zijn vorige week verhuisd van het Alkmaarse wielerstadion naar het voormalige BSV-voetbalterrein in Bergen. De eerste opvang vond plaats in het Heilooër Sportcomplex Het Vennewater. (foto: Bing)
Pin It
Bekeken: 2956x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/