Op zondag 18 september wordt de derde editie van bordspellenbeurs MoxCon georganiseerd in de Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar. De organisatoren van MoxCon, Michel de Haas en Mark Massarotto, hebben dit jaar gekozen voor opnieuw een mooie maar nu ook grotere locatie. Ze beloven dat de bijzondere sfeer van de eerdere edities behouden blijft.

Naast demonstraties van bekende spellen, worden op MoxCon ook exclusieve spellen en spelmogelijkheden aangeboden. Er is een miniatuurplein, waarop Peer Creations eigen ontwerpen kan 3D-printen. Ook comics-fanaten kunnen hun hart ophalen op de beurs van Zodiac Collectables, dit jaar voor het eerst aanwezig op de beurs met een groot deel van haar volledige voorraad van 30.000 comics aan. Reenactment hobbyisten kunnen terecht bij Cooper’s Choice en voor PokΓ©mon-fanaten is Pim van Valkengoed, beter bekend als Monkeloid, aanwezig.

MoxCon ’22 duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Online kosten tickets 3,50 euro en gezinskaarten 13,50 euro. Aan de deur kosten tickets 5 euro. Meer informatie en tickets met korting via moxcon.nl.
Pin It
Bekeken: 1904x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/