Saadet Ertas maakt kans om 'Leraar van het jaar' te worden. De docent Engels op het Stedelijk Dalton College in Alkmaar zit bij de laatste drie kanshebbers. "Ik vind dit ontzettend tof en ben er erg blij mee."

De titel 'Leraar van het jaar' wordt jaarlijks uitgegeven om te laten zien hoe mooi het vak leraar is. Verspreid over de categorieën primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs kunnen leraren worden voorgedragen. Wie de Alkmaarse docent heeft voorgedragen, weet ze niet. "Volgens mij zijn het oud-leerlingen geweest, maar dat weet ik niet zeker", zegt Ertas.

Bij de verkiezing werden al eerder uit honderden aanmeldingen tien genomineerden per categorie geselecteerd en na een selectieronde van de beroepsjury zijn er nu nog drie kanshebbers per categorie over. Naast Saadet Ertas in de categorie voortgezet onderwijs is er nog een genomineerde in de regio: Jennifer Ceelie van 't Baeken in Alkmaar maakt kans in de categorie primair onderwijs.

De grote dag is 5 oktober. Tijdens de Dag van de Leraar spreekt de vakjury met alle genomineerden en worden de prijzen uitgereikt door minister van Onderwijs Dennis Wiersma. Ertas zelf is al blij met een plaats in de top drie: "Voor mij is het een eer om hieraan mee te doen. Ik ben al zover gekomen."
Pin It
Bekeken: 3717x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/