De 56-jarige Alkmaarder die twee weken geleden drie tieners in het Singelpark zou hebben bedreigd met een bijl, zit niet meer vast. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) laat dat weten aan mediapartner NH Nieuws.

De politie startte dinsdagavond 30 augustus een zoekactie, nadat een man in het Alkmaarse Singelpark rondliep met een bijl en drie 15-jarigen bedreigde. Bij de zoekactie assisteerde ook een helikopter en uiteindelijk is de man op basis van het signalement aangehouden. Het OM kan op dit moment nog niet ingaan op de afweging om de man vrij te laten. De Alkmaarder wordt nog wel verdacht van bedreiging en verboden wapenbezit.

Het park in het Alkmaarse centrum is een bekende hangplek voor daklozen of mensen met een verslaving en psychische problematiek.
Pin It
Bekeken: 1890x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/