Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk houdt zondag 18 september een open dag. Tussen 11:00 en 16:00 uur zijn geΓ―nteresseerden welkom op de laatste rustplaats in de natuur.

Verschillende activiteiten worden tijdens de open dag op de begraafplaats georganiseerd, waaronder rondleidingen, demonstraties van begravingen en een inspiratiemarkt. Daarnaast zijn er ook diverse exposities, waarbij uiteenlopende manden, kisten, urnen en wades te zien zijn. Als het zondag droog weer is, zijn ook verschillende mogelijkheden van het vervoeren van een overledene te bewonderen. Zo staan er dan op de parkeerplaats een bakfiets, aangepast busje en een rouwauto.

De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van de natuurbegraafplaats naast het Geestmerambacht.
Pin It
Bekeken: 2519x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/