De bewoners van het woonproject Tiny House Alkmaar organiseerden zaterdag een open dag. Tijdens deze open dag vertelden de bewoners van de vijf kleine, duurzame tiny houses over hun woning, hun leefwijze en hun gemeenschap.

Tiny House Alkmaar is een experimenteel woonproject op het terrein van de voormalige gasfabriek aan de Helderseweg. De bewoners van de vijf tiny houses kozen er bewust voor om klein en duurzaam te wonen in een kleine gemeenschap. Ze hebben geen gas- of elektriciteitsaansluiting, al hun benodigde energie komt van zonnepanelen. Er was nog een mooie oude truck met daarop en tiny house op bezoek en het Gasfabriek-gebouw was open voor een hapje en een drankje. En omdat de appeloogst goed was, kreeg iedere bezoeker een appeltje voor de dorst.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp nam ook een kijkje. De fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2361x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/