Willeke Alberti bracht dinsdag een bezoek aan Magentazorg. De revalidanten, bewoners van Oudorperzand en cliënten van de dagbesteding werden verblijd met een optreden van de bekende zangeres.

Ze zong verschillende nummers uit haar repertoire. Het publiek genoot zichtbaar van het optreden en zong alle klassiekers mee. Wilma Bus is manager van Revalidatiecentrum Magentazorg en kijkt terug op een geslaagde middag. "Het was nostalgie ten top met Willeke als hartverwarmende zangeres in verbinding met haar publiek."

Het is niet de eerste keer dat de zangeres optreedt voor Magentazorg. In november 2019 gaf ze optredens voor de bewoners en cliënten van alle locaties van Magentazorg. Vanwege het succes werd besloten om deze bijzondere belevenis nogmaals aan te bieden. Een aantal maanden geleden zong Alberti al in woonzorglocaties Oudtburgh in Bergen en het Heerhugowaardse Zuyder Waert. In het najaar zal Willeke Alberti ook optreden voor de andere locaties van Magentazorg en de cliënten van zorg aan huis. (foto's Richard Rood)
Pin It
Bekeken: 1956x
https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/