Liander gaat onderzoek doen naar de mogelijkheid tot congestiemanagement op het Alkmaarse bedrijventerrein Boekelermeer en in Heerhugowaard-Noord. Dat blijkt uit tweewekelijkse updates van de netbeheerder. Als Liander met grootverbruikers en grote aanbieders de piekbelastingen kan spreiden, komt er weer capaciteit vrij voor nieuwe aansluitingen.

In mei verruimde de Autoriteit Consument & Markt de regelgeving voor congestiemanagement, zodat netbeheerders, grootverbruikers en grote producenten van wind- en zonnestroom meer mogelijkheden krijgen om op plaatsen waar het net aan zijn capaciteit zit, flexibel met energievraag- en aanbod om te gaan totdat de netwerkuitbreiding gereed is. Liander greep de mogelijkheden aan om met leveranciers en afnemers te kijken of zij mee kunnen en willen werken aan spreiding van de netwerkbelasting.

In de update waarschuwt Liander consumenten met zonnepanelen dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat de opgewekte stroom het netwerk in kan.
Pin It
Bekeken: 2064x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/