Bij het Alkmaarse project ‘SportXperience’ maken kinderen van 6 tot en met 12 jaar gedurende het seizoen kennis met vijf verschillende sporten. Maandag 3 oktober en dinsdag 4 oktober starten nieuwe SportXperience groepen met de sporten tennis, judo, schermen, rugby en atletiek.

Vijf verenigingen, waaronder T.C. Alkmaar, Beentjes Judosport, Holland Schermen, Alkmaarse Rugby U.F.C. en atletiekvereniging Hylas doen mee aan de SportXperience. Dit wordt mogelijk gemaakt door de organisatie van Alkmaar Sport. De kinderen krijgen vijf lessen per sport en elke vijf weken staat er voor de deelnemers een andere sport op het programma, op een andere sportlocatie in Alkmaar. Zo ontstaat voor de kinderen de unieke mogelijkheid om te ontdekken waar hun interesses en talenten nu echt liggen.

De groep die op 3 oktober start is voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar, de tweede groep is voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Deelname kost 75 euro voor vijf keer vijf lessen. Meer info op alkmaarsport.nl/sportXperience.
Pin It