Woonwaard heeft de eerste 170 geïsoleerde woningen van een verduurzamingsproject opgeleverd. Vorig jaar startte de woningbouwcorporatie een samenwerking met verschillende partners om in totaal 1.800 woningen in Heerhugowaard, Alkmaar, Sint Pancras en De Rijp te isoleren.

De eerste opgeleverde woningen staan in Heerhugowaard. De mijlpaal werd gevierd met een feest voor bewoners. Sprekers waren onder meer wethouder René Schoemaker van Dijk en Waard en Nicole van Wijk, bestuurder van Woonwaard. "Het verduurzamen van de woningen vraagt veel geduld van bewoners, maar uiteindelijk hebben we een mooi resultaat neergezet", aldus Van Wijk.

De woningen hebben door het isoleren van gevel, dak en vloer gemiddeld label A+. "Dit verduurzamingsproject zorgt ervoor dat het gasverbruik omlaag gaat. Met de stijging van de energieprijzen is het belangrijk om de woonlasten voor onze huurders op een redelijk niveau te houden."

Naar verwachting zijn alle 1.800 woningen over vier jaar opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 2055x
https://p3tb.pu.go.id/slot-gacor-online/ https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/