Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats. In deze week organiseren de vrijwilligers van het Alkmaarse buurtrestaurant Resto VanHarte samen met Albert Heijn een aantal diners. Dit doen zij zodat mensen, onder het genot van een maaltijd, hun buren kunnen ontmoeten.Β Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners.

Deze diners zijn op dinsdag 4 oktober in Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10 en op 5 oktober in Alkmaar Hoeverstaete aan het Terborchhof 1. De inloop begint telkens om 17:30 uur en het diner om 18:00 uur. De bedrage is 8 euro, maar met Alkmaarpas is het 5 euro. Reserveren is verplicht en dit kan via restovanharte.nl of via 0900-9003030 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:30 uur).
Pin It
Bekeken: 1757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/