Maandagochtend zijn de tijdelijke fietsbruggen over de Beemsterringvaart, de Vrouwensloot en Jispersloot langs de N243 geplaatst. De plaatsing had twee weken eerder moeten gebeuren, maar de leuningen waren nog niet klaar. Voor fietsers maakt het echter niet uit; het fietspad langs de provinciale weg is tot in december dicht vanwege de wegwerkzaamheden.

De drie fietsbruggen langs de N243 leveren de provincie nogal wat kopzorgen op. De bedoeling was dat er in mei innovatieve 3D-geprinte betonbruggen werden geplaatst, gemaakt van elementen die met een grote spuit in lagen zijn gefabriceerd. Tijdens het koppelen en tegen elkaar drukken van de elementen ontstonden echter scheuren in het beton. De provincie besloot om tijdelijk stalen bruggen te laten plaatsen, maar de productie van de leuningen liep achter.

De provincie zal alsnog 3D-geprinte betonbruggen laten plaatsen, ook over de Voordijksloot net ten westen van Schermerhorn. Wanneer de vier bruggen uiteindelijk worden gelegd is nog niet duidelijk, laat de provincie weten. (foto: Provincie Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 1910x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/