Zaterdag 1 oktober organiseert Stichting de Buurtcamping een Buurtcamping-dag in park Oosterhout Alkmaar. Deze dag is één dag uit een regulier driedaags Buurtcamping-weekend. Het is een opmaat naar een echte buurtcamping die, bij voldoende enthousiasme uit de wijk, in 2023 in de wijk georganiseerd gaat worden.

Een buurtcamping is normaal gesproken een driedaagse pop-up camping, georganiseerd door bewoners onder begeleiding van Stichting de Buurtcamping. Op de buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima.

Doel van de Buurtcamping-dag in Park Oosterhout is om bekendheid te genereren voor de Buurtcamping in 2023, om vrijwilligers te enthousiasmeren en bovenal om de bewoners van Alkmaar Zuid, Oud- en Nieuw Overdie alvast een geweldige dag te bezorgen. Tijdens de buurtcamping-dag worden namelijk minimaal drie activiteiten georganiseerd; één voor de kinderen, één voor de volwassenen en een muzikaal optreden gecombineerd met samen eten.

Bekijk het programma en de plattegrond op alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 860x