De bestuurder van een donkere bestelwagen heeft donderdagavond vlak voor 20:00 uur een fietser en een scooterrijder aangereden en is er daarna vandoor gegaan. Hij is wel de kentekenplaat van zijn auto bij de aanrijding verloren, en die is in handen van de politie.

Zowel de scooterrijder als de fietser reden op de Helderseweg en kregen groen licht om de Geestersingel over te steken en rechtdoor richting de binnenstad te rijden. Terwijl ze overstaken kwam er een antraciet-grijze bestelwagen vanaf de Tesselse brug waarvan de bestuurder de Geestersingel op wilde. Hij raakte de scooter op het voorwiel en reed de fietser vol aan. Een andere fietsster zag de auto aankomen en wist te voorkomen dat ze werd aangereden.

De scooter en de fiets raakten bij de aanrijding beschadigd, de fietser is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De eigenaar van de bestelbus kan een bezoekje van de politie verwachten.
Pin It
Bekeken: 2472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/