Radioloog Kees van Dijke, opleider radiologie binnen de Noordwest Ziekenhuisgroep, mag zich binnen de zorgsector een jaar lang 'de beste opleider van Nederland' noemen. Zaterdag kreeg hij de 13e Opleidingsprijs toegekend tijdens het DJS Congres in de Jaarbeurs Utrecht, met daarbij 8.000 euro prijzengeld ter verbetering van de opleiding. Van Dijk liet weten het 'een ongelofelijke eer' te vinden dat hij de titel heeft gewonnen.

Van Dijke werd voorgedragen door zijn studenten. Dat was voor hem al een verrassing. Een jury nomineerde de radioloog vervolgens voor de Onderwijsprijs, samen met twee artsen van het Radboud UMC. Vier keer eerder ging de prijs al naar iemand van dit gerenommeerde instituut, maar deze keer niet.

"Kees zorgt ervoor dat we ook echt om vijf uur naar huis kunnen en hij vindt het belangrijk dat we duidelijke afspraken over onze werktijden maken", aldus een van de artsen in opleiding die hem voordroegen. Ook biedt hij volgens zijn groep altijd ruimte voor maatwerk, makkelijk bereikbaar en zorgt hij voor een veilige sfeer. Niet alleen tijdens diensten, maar ook daarbuiten staat hij klaar voor de studenten.

De andere twee genomineerden, opleider chirurgie Bas Verhoeven en opleider cardiologie Arie van Dijk werden ook in het zonnetje gezet door hun studenten, met een filmpje waarin ze uitlegden wat hen goede opleiders maakt. (foto: Noordwest)
Pin It
Bekeken: 1471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/