De mannen van de Alkmaarse Rugby Club hebben zondag de Amsterdam Academicals overtuigend verslagen. Bij het eindsignaal was de score 17-54 tegen de relatief onervaren Amsterdamse studentenclub. De Alkmaarse ploeg klom daardoor naar de vierde plaats in de 3e Klasse Noordwest. Het is wel zo dat de achterliggers een of twee wedstrijden achter lopen.

Al in de eerste minuut brak fly-half Maël Kramer door de Amsterdamse verdediging. Na een lange sprint drukte hij de bal tussen de palen voor vijf punten, waarna kicker Kristian Boogert eenvoudig de bonustrap (conversie) tussen de palen trapte voor 0-7. De studenten waren wakker geschrokken en hielden de defensie gesloten tot halverwege de eerste helft. Toen zag Joey Zwaan een gaatje en kon net als Maël tussen de palen scoren. Boogert maakte het 0-14. Even later werd de mooiste try van de wedstrijd gescoord. Dennis Pauw brak door en speelde Terry Jansen aan, die na een sprintje Sven van Winsum liet afronden voor een wederom door Boogert geconverteerde try.

Daarna wist Maël weer een break te forceren, maar deze keer speelde hij door naar Joey Zwaan, die afrondde met een try. Vlak voor ging Dennis Pauw er weer vandoor. Hij vocht zich door meerdere tackles en met zette de ruststand op 0-33. Na de rust bewees Maël Kramer opnieuw zijn waarde. Eerst scoorde hij een geconverteerde try en halverwege de tweede helft brak hij opnieuw door. De fly-half speelde Jesse Hofman aan, die vervolgens zijn eerste (geconverteerde) try kon laten noteren voor 0-54.

Daarna kregen de Amsterdam Academicals grip op het spel en kantelde de partij compleet. Met twee try's, waarvan één geconverteerd, kwam de score uiteindelijk op 17-54.
Pin It
Bekeken: 1447x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/